2017-02-02 12:13:20• hírek • Szatmár.ro

Sportrajongók, segítsetek!

A VSK masszőrjére operáció vár, a meccsre érkezők adakozhatnak, hogy összejöjjön a műtéthez szükséges összeg.

A Szatmárnémeti VSK kosárlabda- és kézilabda-meccseire érkezők az elkövetkezőkben a bejáratnál egy urnát találnak, amelybe mindenki elhelyezheti a lehetőségei szerint adományozott összeget, amellyel a sportklub masszőrjét segíthetik.

Delia Pintea 38 éves, ő masszírozza a VSK kosarasait, kézilabdázóit, néhány vívót és a Sportlíceum több tehetséges diákját. Sajnos egy hormonbetegség miatt akkor is hízik, ha egy pohár vizet iszik - írja a VSK közleménye. A jelenleg 164 kilogrammos nő orvosa a sok vizsgálat és nagyon szigorú diéták után arra a következtetésre jutott, hogy az egyetlen megoldás a gyomorszűkítő műtét lehet.

Delia egy kislány édesanyja és egy szintén beteg férj felesége. A közlemény szerint jelenleg bankhitelt törleszt, emiatt fél felvenni egy újabb kölcsönt az operációra - a műtéttel azonban nem lehet sokat várni, ugyanis félő, hogy nem bírja majd a szíve a beavatkozást.

A CSM sportolói már adakoztak a masszőr megsegítésére, de hogy összejöjjön a 3 ezer eurós összeg, további adományokra van szükség. A fennmaradó összegbe „szállhatnak be" adományukkal a meccsekre érkezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: